Πληρωμές

Αντικαταβολή:

Η μέθοδος της αντικαταβολής  ισχύει για όλη την Ελλάδα. 

Τραπεζική Κατάθεση:

Μπορείτε να κάνετε κατάθεση του ποσού της παραγγελία σας σε μία από τις παρακάτω τράπεζες και πάντα με αιτιολογία κατάθεσης το όνομα στο οποίο έχει γίνει η παραγγελία ή τον αριθμό της.
Αφότου επιβεβαιωθεί η πληρωμή της από εμάς θα αποσταλεί η παραγγελία σας.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ THΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
IBAN:GR3601101070000010751717173
BIC:ΕΤHNGRAA
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟI:
1. ΜΑΝΤΕΥ ΜΕΛΙΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
2. ΦΙΛΟΥ ΙΑΝΘΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝ


Πληρωμή μέσω PayPal

Μπορείτε να πληρώνετε με ασφάλεια και εύκολα μέσω PayPal. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό στο PayPal, μπορείτε να συνδεθείτε με τα δεδομένα χρήστη σας και να επιβεβαιώσετε την πληρωμή. Εάν δεν έχετε εγγραφεί ακόμα στο PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό.


Παραγγελία με τον τρόπο πληρωμής PayPal:

Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής PayPal. Στο επόμενο βήμα, ελέγξτε πάλι την παραγγελία σας και μετά, πατήστε "Αγορά". Θα ανακατευθυνθείτε μέσω ασφαλούς σύνδεσης στο PayPal, όπου θα συνδεθείτε με τα δεδομένα πρόσβασής σας στο PayPal. Θα εμφανιστεί μια σύνοψη της παραγγελίας σας, την οποία πρέπει να επιβεβαιώσετε. Στη συνέχεια, θα ανακατευθυνθείτε πάλι από το PayPal πίσω στον ιστότοπό μας. Πλέον, η παραγγελία σας έχει ολοκληρωθεί και θα την επεξεργαστούμε το συντομότερο δυνατό. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το PayPal θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.paypal.com.


Ευγενική υπενθύμιση:
Εάν η πληρωμή σας δεν έχει πραγματοποιηθεί μέσα σε 10 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας, η παραγγελία θα ακυρωθεί.