Παραδόσεις & Επιστροφές

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών είναι 2-5 εργάσιμες ημέρες.
Για έκτακτες περιπτώσες μπορούν να γίνουν παραδόσεις και το Σάββατο. 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Η εταιρεία μας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις των παραδόσεων των παραγγελθέντων προϊόντων, που δεν οφείλονται σε υπαιτιότητά της ή συνιστούν γεγονότα ανωτέρας βίας, όπως προβλήματα στο οδικό δίκτυο, έντονα καιρικά φαινόμενα, απεργίες κ.τ.λ.  
 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ
Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται μόνο με τον τρόπο που υποδεικνύει η εταιρεία μας.
 
Ο πελάτης μπορεί να ζητήσει υπαναχώρηση εντός 1 ημέρας από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας και οφείλει να έχει ενημερώσει το eshop για την άσκηση του δικαιώματος του. Εάν το προϊόν είναι υγιές και έχει δηλωθεί το δικαίωμα υπαναχώρησης ο πελάτης μπορεί να κάνει είτε νέα αγορά ισόποσης αξίας είτε να ζητήσει επιστροφή των χρημάτων του. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 7 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που έγινε η επιστροφή στο eshop. Και στις 2 περιπτώσεις δεν γίνεται επιστροφή μεταφορικών εξόδων που τυχόν πληρώθηκαν κατά την αρχική παραγγελία.
 
Λάθος εκτέλεση παραγγελίας: Σε περίπτωση που αποσταλεί λάθος προϊόν γίνεται επιστροφή του προϊόντος και ο πελάτης μπορεί να ζητήσει είτε επιστροφή της αξίας του είτε αποστολή εκ νέου του προϊόντος. Το προϊόν θα πρέπει να είναι σε άρτια κατάσταση, μέσα στην συσκευασία του και χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις. Σε περίπτωση που από λάθος δεν αποσταλεί κάποιο προϊόν θα επιστρέφεται το αντίτιμο της αξίας του εντός 7 ημερολογιακών ημερών.